Advertorial

HELSE

Hvorfor er knekirurger i Norge så entusiastiske over denne innovative knestøtten?

Dette teknologiske fremskrittet kan hjelpe folk til å fortsette å bevege seg uten knesmerter. Ta en titt på vår anmeldelse.

Von Ole Hansen

26/01/2023 13h17 – Vor zwei Stunden aktualisiert.

Ortopeder er imponert over kapasitetene til dette teknologiske hjulet. Bilde: Gjengivelse / Nyhetsportal
Knesmerter oppleves av flertallet av mennesker over hele verden. Det anslås at 1 av 3 mennesker lider av dette problemet, som har veldig ubehagelige konsekvenser som delvis tap av mobilitet og behov for kirurgiske inngrep.
Så, i et så teknologisk avansert land, var det forventet at en ny metode utover de konvensjonelle ville bli utviklet for å hjelpe mennesker med knesmerter. Og det var nettopp det som skjedde, en ny enhet godkjent av Yale University (USA) har blitt en sensasjon og hjelper mange mennesker med knesmerter.

Uten knær, er vi ikke de samme:

Ubehag fra knesmerter hindrer sterkt mobiliteten. Bilde: Gjengivelse / Nyhetsportal
Det kan virke ubetydelig å ha ubehag i kneområdet. Men ettersom knirking og brenning i området forverres, begynner dagligdagse oppgaver, som en gang var veldig enkle å utføre, å bli kompromittert. Bøye seg ned for å plukke opp noe som har falt på gulvet, lete etter noe på bunnen av skapet, eller til og med sitte i en stol.
Med tanke på å spare folk fra alle disse vanskelighetene på en enkel måte, kommer en innovasjon fra USA og allerede brukt av 193 tusen mennesker, til Norge for å endre denne situasjonen: Power Knee Elite, et super-teknologisk knestøtte som gir støtte og lindring til knærne.

Møt Power Knee Elite, frelseren for dine knær:

Alt startet da amerikanske spesialister lot seg inspirere av tradisjonelle, veldig stive kneortoser for å skape noe nytt. Mer innovativ og høyteknologisk, Power Knee Elite kom og overrasket brukere, fysioterapeuter, traumespesialister og andre fagfolk i feltet.

Møt Power Knee Elite, frelseren for dine knær:

Blant de tusenvis av mennesker som allerede har brukt og godkjent Power Knee Elite, er det Jeremy Campbell. Amerikaneren er en veteran fra den amerikanske marinen og ble en profesjonell syklist. Han har mye å si om emnet.
I sin beskrivelse av sin erfaring med de revolusjonerende kneortosene, forklarte han hvor viktige de var i å komme seg etter et problem som allerede hadde gitt ham håp: “Jeg hadde en ødeleggende ulykke mens jeg tjenestegjorde i marinen. Det tok dusinvis av operasjoner og år med rehabilitering for å gjenopprette funksjonen i beina mine,” sa veteranen, som anbefaler Power Knee Elite til nesten alle sine pasienter.
 
 
“Mange av mine sykkelkolleger har litt ubehag eller svakhet i kneet. Andre har en blendende smerte, de kan ikke gå. En av de første tingene jeg anbefaler i enhver situasjon er Power Knee Elite,” sier Jeremy. Derfor er rådet enkelt: hvis du har knesmerter, ubehag, brenning eller noen annen form for ubehag, er Power Knee Elite et utmerket valg.

Møt Power Knee Elite, frelseren for dine knær:

“Det er ikke overraskende når utviklerne hevder at Power Knee Elite er super-teknologisk. Produktets design er nøye utformet for å møte ethvert behov. Power Knee Elite kombinerer fleksibilitet med støtte på en unik måte.
Med 2 side-støtter, når du bruker knestøtten, blir kneet stabilt og beskyttet mot vridninger og andre ubehag. Alt dette uten å utøve for mye og ubehagelig trykk på området. Produktets diskresjon gjør det allsidig og praktisk, og det kan brukes når som helst på dagen, enten på jobb, på gaten, eller under klær.
Power Knee Elite kan bli en stor alliert i kampen mot knesmerter. La oss oppsummere hovedfunksjonene til den mest revolusjonerende knestøtten på markedet.”

Hvordan kjøper jeg?

Vårt team kontaktet den offisielle distributøren av Power Knee Elite i Norge.
Som svar informerte de oss om at produktet ikke selges i fysiske butikker, kun gjennom den offisielle nettsiden. (Tilgang ved å klikke her).
 
De informerte oss også om at på grunn av produktets suksess i salg, dukker det opp flere forfalskninger i markedet.
Kun gjennom den offisielle nettsiden kan du være sikker på å motta det originale produktet med en 60-dagers garanti.
Som takk for denne publiserte artikkelen har produsenten gjort en eksklusiv rabatt og gratis frakt tilgjengelig for våre lesere.
For å benytte deg av tilbudet, klikk ganske enkelt på bildet nedenfor eller på denne SPESIELLE LINKEN, og rabatten vil automatisk bli anvendt.

OPPDATERING: Siden Power Knee Elite dukket opp på TV, har det blitt en sensasjon, og over 26 000 enheter er allerede solgt gjennom den offisielle nettsiden. På grunn av dens popularitet og alle de positive anmeldelsene, anbefaler vi at du handler raskt og sikrer ditt eget i dag. For å sjekke om de fortsatt er tilgjengelige i ditt område, kan du enkelt få tilgang til den offisielle lenken ved å klikke her.

14 kommentarer

Kommentarer er utelukkende forfatterens ansvar og representerer ikke meninger på dette nettstedet. Hvis du finner noe som bryter med bruksvilkårene, vennligst rapporter det. Les FAQ-en for å finne ut hva som er upassende eller ulovlig.

Bjørn Johansen

Jeg har brukt den lenge, den er virkelig god, jeg anbefaler den til alle som har noen form for kneproblem.  

Liker • Del

Magnus Larsen

Jeg har brukt min i 1 uke og jeg kan si det samme, utmerket.

Liker • Del

Ingrid Fosse

Jeg er veldig fornøyd med kjøpet, det overrasket meg virkelig. Jeg er veldig fornøyd. Forsendelsen var veldig rask og den ankom godt pakket. Jeg anbefaler den.

Liker • Del

Emma Haugen

Hvor lang tid tar det å motta?

Liker • Del

Sofia Lund

Min tok 7 dager å ankomme.

Liker • Del

Sven Nilsen​

Er dette nettstedet virkelig pålitelig

Liker • Del

Ida Berg

Jeg undersøkte nettstedet godt før jeg kjøpte, det er pålitelig og selskapet er velkjent!

Liker • Del

Nora Moe

Jeg kjøpte min og alt var i orden…

Liker • Del

Mikaela Larsen

Den ankom også her, dette er en pålitelig butikk, alle anmeldelsene snakker godt.

Liker • Del

Du må logge in for a kommentere.

G7 siste nytt

Helsefraskrivelse: Denne nettsiden er IKKE ment å gi medisinske råd eller erstatte medisinsk råd og behandling fra din personlige lege. Besøkende oppfordres til å konsultere sin egen lege eller annen kvalifisert helsefaglig profesjonell angående behandling av medisinske tilstander. Forfatteren er ikke ansvarlig for eventuelle misforståelser eller misbruk av informasjonen på denne nettsiden eller for tap, skade eller skade forårsaket, eller påstått forårsaket, direkte eller indirekte av enhver behandling, handling eller anvendelse av mat eller matkilde diskutert på dette nettstedet. Alle varemerker inneholdt her tilhører sine respektive eiere. Vi gjør alt for å holde informasjonen på denne siden oppdatert, men regler og forskrifter endrer seg ofte – derfor kan vi ikke holdes ansvarlige for unøyaktigheter.

© Copyright G7- Communications – Alle rettigheter reservert – 2024

Adresse: 8 The Green suit B, Dover, DE, ZIP: 19901

Telefon: +55 41 9136-8834

CNPJ: 46.554.835/0001-94

Forskning viser at 69% av brasilianere lider av knesmerter: https://jc.ne10.uol.com.br/colunas/vida-fit/2019/06/07/dor-no-joelho-afeta-69-dos-brasileiros-aponta-pesquisa
Knebevegelighet: https://www.beaumont.org/services/pain-management-services/knee-mobility
Knesmerter og bevegelseshemninger: Menisk- og bruskskader: https://www.jospt.org/doi/10.2519/jospt.2010.0304